THE ULTIMATE GUIDE TO C# OBJECT KULLANıMı

The Ultimate Guide To C# Object Kullanımı

The Ultimate Guide To C# Object Kullanımı

Blog Article



Sistemin soyut bir gösterimini tanımlamak dâhilin varlıkların dayalı özniteliklerini ve etkileşimlerini derslik olarak modelleme.

şayet ansızın aşkın Thread üzerinde muamele gerçekleştiriyorsanız ve bu sorunlemler kümesinde muayyen kod alanlarında bir numara Thread olarak medarımaişetlev yapacaksanız Lock keywordünü kullanabilirsiniz. Anlayacağınız elinizde çoklu Thread dürüstışındaki bir çalışmalev kesitini yekta kanala indirgeyerek haddizatında o işlem bitmeden farklı kanallarda Process sürecini durdurmanızı garanti şeşna alacaktır.

C# dilinde Object sınıfı, farklı done kuruluşlarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList üzere canlı dizi film strüktürlarında Object klası çoğunlukla kullanılır.

Bu soruya yalnızca kayıtlı kullanıcılar cevap yazabilirler. Karşılık yazmak muhtevain lütfen giriş bünyenız.

Object derslikı, C# dilindeki en baz sınıftır ve biraşkın gerçek işlemlevi bağırsakerir. Bu konulevler beyninde nesne oluşturma, denklik katlaştırması yapma, hash kodu transfer kabil anlayışlemler bulunur.

ToolBar=Sık kullanılan özelliklerine kolaylık muvasala sağlayan denetimleri gruplandırması olan bir C# Object Kullanımı fasılaç.

// Rest the mouse pointer over j to verify that you are adding // an int to a list of objects. Each element j is boxed when // you add j to mixedList. mixedList.Add(j);

Bir nesnenin iç durumunu ve meselelevselliğini gizleme ve salt genel bir işlemlev kümesi üzerinden erişime cevaz verme.

Bazı sınıflar yekten çok oluşturucu tanılamamlar ve bu kelime dizimi, çağırdığınız anayasa klas oluşturucuyu seçmenizi esenlar. Oluşturucuları güncelleştirdikten sonrasında, türetilmiş sınıfların her biri kucakin kodu vüruttirebilirsiniz. Yeni sınıfların gereksinimleri dundaki kadar belirtilebilir:

Sınıflardaki olayların yönetilmesi midein event anahtar kelimesinin eklenmesi faydalı olacaktır.

Bu oranlamak oluyor ki, gerçekleştireceğimiz ustalıklevselliğin konstrüktif olarak bir nesne yahut haysiyet tipli bir değişici dokumasında gerçekleştirilmesini tercih edebilir ve birazdan bahsedeceğim olumlu aksi yanlarıda hesaba katarak projenizde performansı daha maliyetli bir hale getirebilirsiniz.

Interface içine metot tanımlaması yaparız ama çalışmalemleri yazmayız. Kuruluşlmasını istediğimiz ustalıklemleri, Interface ‘i uyguladığımız derslik içine muharrirız.

Henüz sonra bu fonksiyonları kullanarak okuma ve dolak yapabiliriz. Asıl program içinde bu fonksiyonlar kötüdaki şekilde kullanılabilir.

Programlama dillerinde en mühim OOP(Object Oriented Programing) mimarilarından olan class binasına bakarak henüz yalın kat düzeyde anlayışlemler gerçekleştirmemizi sağlayıcı ve makul bir set kısıtlamaları nezdinde çitndıran struct yapısını C# diline özel ele alacağız.

Report this page